Alergenii din alimente se pot încadra conform Directivei CE 2000-13, în următoarele grupe:

1. Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate

2. Crustacee și produse derivate

3. Ouă și produse derivate

4. Peşte și produse derivate

5. Arahide şi produse derivate

6. Soia și produse derivate

7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza)

8. Fructe cu coajă (migdale, alune de pădure, nuci, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland) și produse derivate

9. Ţelină și produse derivate

10. Muştar și produse derivate

11. Semințe de susan și produse derivate

12. Dioxid de sulf si sulfiti în concentraţii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru 1

3. Lupin și produse derivate

14. Moluşte și produse derivate

Product added to wishlist

Acest site foloseste Cookie.

Prin continuarea navigării pe acest site sunteţi de acord

cu Termenii şi Condiţiile de Utilizare şi Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.