Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.levana.ro

Introducere

SC DERTIOLZ SRL este proprietarul site-ului www.levana.ro și a tuturor subdomeniilor acestuia. SC DERTIOLZ SRL este persoană juridică cu sediul social în Bistrita, str.Dragos Voda, nr.1, sc.A, ap.9, județul Bistrița-Năsăud, cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului J06/308/2020 și cod unic de înregistrare fiscală 39350117, email levanabistrovafe@gmail.com și număr de telefon 0787203266. SC DERTIOLZ SRL își rezervă dreptul de a modifica prezentul document și orice conținut de pe site-ul anterior amintit fără nici o notificare a utilizatorilor. Prin navigarea pe acest site, utilizatorii acceptă în mod obligatorii termenii și condițiile de utilizare a acestora.

Prin intermediul acestui site, SC DERTIOLZ SRL își dorește să prezinte produsele pe care această firmă le produce și oferă posibilitatea utilizatorilor de a le comanda online, plata acestora făcându-se deocamdată exclusiv ramburs la livrare. Produsele pe care DERTIOLZ le promovează sunt reprezentate de produse alimentare si bauturi.

Cum comand?

Pentru a comanda un produs de pe site, este necesar să adăugați produsul dorit în coș, să alegeți cantitatea dorită și să vă creați un cont. La crearea contului, vi se vor cere diferite informații precum:nume, prenume, email și parolă. Prin crearea unui cont pe site-ul www.levana.ro uilizatorii sunt de acord cu termeni și condițiile de utilizare a acestui site. Astfel, utilizatorii sunt în totalitate responsabili de păstrarea parolei în siguranță și de comportamentul pe care aceștia îi au referitor la utilizarea site-ului. Dacă utilizatorii observă un comportament suspect în contul lor au obligativitatea să ne anunțe în cel mai scurt timp.

În momentul în care veți finaliza o comandă, puteți folosi datale de la crearea contului pentru facturare sau puteți adăuga date noi de facturare. Este responsabilitea dumneavoastră de a vă asigura că datele transmise către noi sunt reale și corecte. O comandă plasată reprezintă și faptul că vă asumați faptul că veți plăti ramburs produsele comandate și eventualele costuri de transport.

Pentru ca o comanda sa fie valida, va trebui ca aceasta sa fie confirmata telefonic de catre un operator al echipei Levana Bistro&Cafe. Fara confirmare telefonica, comanda nu se va livra.

Pret si metode de plată

Preturile de pe site sunt exprimate in LEI. Acestea pot fi modificate oricand, fara notifiarea utilizatorilor.

Valoarea cosului de cumparaturi reprezinta suma ce se va regasi pe bonul fiscal si include: pretul produselor, pretul ambalajelor si eventualele cheltuieli de transport.

Plata produselor comandate de pe site-ul www.levana.ro se poate face ramburs, în momentul livrării produselor sau online cu cardul.

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate într-un termen de maxim 240 de minute de la ora confirmării telefonice a comenzii plasate pe site-ul www.levana.ro. Timpul de livrare va fi comunicat telefonic, dar acesta poate sa varieze in funtie de conditiile de trafic. 

Pentru produsele comandate prin intermediul acestui site nu se accepta retur.

Costurile de livrare sunt urmatoarele: 5 lei in Municipiul Bistrita pentru comenzile sub 60 lei, GRATUIT în Municipiul Bistrița pentru comenzile mai mari de 60 lei, 10 lei in Unirea, Ghinda sau Viisoara pentru comenzile de minim 30 lei.

Nu livram inafara zonelor mentionate mai sus.

Nu livram comenzi cu o valoare mai mica de 30 lei.

Limitarea răspunderii

SC DERTIOLZ SRL și colaboratorii săi nu se fac vinovați și nu pot fi trași la răspundere pentru orice prejudiciu sau daune aduse dumneavoastră sau dispozitivelor de pe care utilizați site-ul www.levana.ro în urma unei utilizări neadecvate sau dacă apar erori, întreruperi, defecte sau orice alte lucruri care pot dăuna experienței utilizatorilor. Utilizatorii care accesează site-ul o fac pe propria răspundere, proprietarul site-ului nefiind responsabil de interpretarea greșită a unor informații de pe site sau de informațiile eronate ce pot să apară.

Drepturi de autor

SC DERTIOLZ SRL are drepturi de autor asupra site-ului www.levana.ro și asupra tuturor elementelor(text, imagine, logo) de pe acest site. Astfel, copierea informațiilor sau a imaginilor este strict interzisă fără acordul scris SC DERTIOLZ SRL. Toate informațiile prezentate pe site au scop strict informativ și nu reprezintă o clauză contractuală.

Dispoziții finale

SC DERTIOLZ SRL poate modifica orice informație de pe site(inclusiv prețurile produselor) și din prezentul document, fără a notifica în prealabil utilizatorii.

Product added to wishlist

Acest site foloseste Cookie.

Prin continuarea navigării pe acest site sunteţi de acord

cu Termenii şi Condiţiile de Utilizare şi Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.